easy website maker

ГЛЕДАЙТЕ НИ

Насладете се на селекция от най-добрите ни видеоклипове от канала ни в YouTube.

Тези видеоклипове са произведени с оригинални произведения на изкуството от нашия екип (Envious Crew), разположен в Южна Африка, България, Германия и Франция. Ако се интересувате от повече информация за нашия екип, моля посетете http://www.envious-crew.com/

Ентърпрайз Репаблик Офис Стенопис

Стенописът за Ентърпрайз Репаблик е наистина уникален стенопис. Всичко беше направено главно на ръка с помощта на маркери и няколко кутии с боя.  Конкретното искане на клиента беше да се създаде уникално произведение с необичайно завършване, поради което маркерните писалки бяха възприети като предпочитана среда.
Всички индивидуални герои и илюстрации се събраха, използвайки простотата на няколкото различни цвята, създавайки чист и балансиран вид. Все още получаваме комплименти до днес от Ентърпрайз Репаблик. Техните клиенти споменават колко страшно и вдъхновени са те да се разхождат из офисите! 

Планет Фитнес "Just Gym" Стенописи

Just Gym е верига от фитнес клубове, собственост на мега фитнес клуб Планет Фитнес.

Този стенопис е само един от многото, които бяха направени за франчайза Just Gym в Южна Африка.

На 12 различни места за фитнес, същият вид на градския пейзаж бе приспособен към градския пейзаж, където се намираше всеки клуб. 

Кампания Hellmann SA #MoreWithLess

Кампанията #MoreWithLess беше промоционална кампания за демонстриране на способността на Hellmann Logistics да спечели повече резултати с по-малко ресурси. Малък промоционален елемент от тази кампания беше създаването на това видео, показващо как един малък художник може да създаде една голяма, впечатляваща картина.