build your own site for free

ЗА НАС

Нашият глобален екип от творци се събира под ръководството на Ками Динева и Кевин Шифър.
От България пътуваме по света, където работата изисква да бъдем във всяко определено време, предоставяйки услуги и творчество на световно ниво. Предизвикайте ни с вашия следващ проект и ще бъдете изненадани от нашето внимание към детайлите, експертни познания, отлична работна етика и фокусирани умения и таланти. 

НАШИЯТ ГЛАВЕН ЕКИП

КАМИ ДИНЕВА

Фотография
Графичен Дизайн
Брандиране
Връзка с Клиенти 

КЕВИН ШИФЪР

Графити и Стенопис
Графичен Дизайн
Илюстрация
Гуру по Типография 

Като автентични и дигитални артисти, нашата цел е винаги да бъдем вдъхновение за другите. Нашият екип има за цел да донесе това вдъхновение на следващия ни клиент чрез увереност и увереност от нашето портфолио. Искаме нашите клиенти да оценят изкуството, което произвеждаме като нещо, с което могат да се гордеят и с което техните клиенти или аудитория могат да се ангажират.

Изкуството взаимодейства с нас ежедневно и във всички аспекти на нашия живот. Такива визуално стимулиращи парчета трябва да създадат усещане за благоговение и щастие - нещо, от което всички се нуждаем като част от нашия ежедневен живот. Влиянието на цветовете и въображението достига до нас на много емоционални нива, разказвайки история, с която можем да се свържем и споделим. Чрез нашите сетива ние тълкуваме нещата по различен начин, но всички знаем какво изглежда добре, какво е уникално и какво ни вдъхновява.

Нека ви помогнем да разкажете вашата история чрез изкуство.